line

Kontakt

Inkanet Simon Černuta s.p.

Kot 103
5230 Bovec

M: 041 686052
E: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ID za DDV: SI61281808

Prenova spletnih strani s CMS sistemom za urejanje vsebin

Zakaj izbrati CMS za prenovo spletnih strani ?

line

Zaradi vsebine in znižanja stroškov

Vsebina spletnih strani mora biti aktualna. Pomembno je da vsebuje ažurne podatke in zadnje novice.

Velika prednost CMS sistemov je, da lahko sami urejate svoje spletne strani in jih tako ohranjate aktualne. Urejanje je zelo enostavno, zadostuje osnovno znanje dela z urejevalnikom besedil kot je na primer Microsoft Word. S tem odpadejo tudi stroški vzdrževanja vaše strani.

line

Zaradi oblike

Spletna stran je kot obleka. Zaželeno je da je všečna, sledi modnemu trendu in tako že vizualno pritegne obiskovalca.

CMS sistemi vam nudijo izbiro med številnimi profesionalno oblikovanimi grafičnimi predlogami. Ko se naveličate ene, si enostavno 'oblečete' drugo.

line

Zaradi enostavnosti razširitev

Zaželeno je, da se spletne strani da enostavno razširiti z dodatki kot so:  anketa, forum, knjiga gostov, arhiv novic, podpora za več jezikom, foto galerija, video galerija ...

CMS sistem izdelave spletnih strani ponuja modularen pristop. Izberejo se samo moduli, ki jih potrebujete, ostale se lahko kasneje enostavno dodaja.

line

Zaradi dinamičnosti

Vsak dan se v svetu interneta pojavljajo nove tehnologije kot so YouTube, Google Map ... Mogoče so bile vaše strani narejene pred prihodom teh tehnologij in jih zato ne podpirajo.

CMS sistem vam omogoča popestritev vaših strani z enostavnim vključevanjem teh tehnologij direktno na vašo stran in tako pripomore k njenemu bolj dinamičnemu izgledu.

line

Zaradi optimizacije

Zelo pomembno je kako visoko se vaša stran uvršča med zadetki iskalnikov. Statistike po ocenah Najdi.si kažejo, da uporabniki kar 79 % vseh klikov opravijo na prvi strani z najdenimi zadetki.

CMS sisteme se da enostavno optimizirati za ključne besede, saj je podpora za optimizacijo vgrajena vanje.

line

Zaradi statistike

Dobro je vedeti od kod prihajajo obiskovalci vaših strani, s katerimi ključnimi besedami so našli vašo stran, katera pod stran jim je najbolj zanimiva, s katerih iskalnikov so prišli na vašo stran ...

CMS modul za podporo analizi omogoča pripravo podrobne statistike ogleda vaše strani, ki vam bo odgovorila na vsa zgoraj postavljena vprašanja in še veliko več.

Če menite, da so to zadostni razlogi za prenovo vaše strani, si oglejte pakete CMS, ki smo vam jih pripravili. Za vsa morebitna vprašanja smo vam na voljo po telefonu ali e-mailu.